Despre noi

SC VETEXPAND SRL va poate pune la dispozitie o gama larga de produse pentru uz veterinar, care este intodeauna in pas cu noutatile de pe planul mondial si tindem sa va oferim cele mai noi produse, de cea mai inalta calitate, purtatoare de marca CE, cu un spectru foarte larg de aplicare, la preturi fara concurenta: ecografe, dopplere, electrocardiografe computerizate, monitoare pacient, pulsoximetre, stetoscoape digitale, defibrilatoare, analizoare de urina, biomicroscoape, truse lentile, dispozitive de dezinfectie a aerului cu raze ultraviolete, oftalmoscoape, otoscoape, truse instrumentar chirurgical, etc.

Daca oferta noastra corespunde exigentelor Dvs, nu ezitati sa ne contactati. Echipa SC VETEXPAND SRL va asigura de intreaga sa disponibilitate pentru oricare alte informatii, oferte pret, oferte date tehnice produse si suntem oricand dispusi de a veni in ajutorul Dvs pentru a va ajuta sa alegeti cel mai bun produs, care se potriveste cu nevoile Dvs.

VETEXPAND este o companie specializata in distributia de medicamente veterinare, produse parafarmaceutice, instrumentar chirurgical, instrumente veterinare, dispozitive medicale veterinare, medicamente, aparatura medicala de uz veterinar, aparatura de laborator si pentru diagnosticul veterinar, dotari pentru cabinetele veterinare, consumabile, hrana, medicamente si accesorii pentru animale de companie precum si premixuri, aditivi furajeri, medicamente, furaje sau ingrediente furajere pentru animale de renta. Compania are o experienta cu totul speciala in domeniul sistemelor de biosecuritate in ferme de animale, punand la dispozitia clientilor pe langa experienta acumulata in mai multi ani de practica si o gama completa de aparate, dispozitive si substante dezinfectante necesare pentru aceasta (porti de dezinfectie, covoare de dezinfectie, pompe de inalta presiune pentru spalare si dezinfectie, termonebulizatoare), medicamente, produse raticide, rodenticide si insecticide. Pentru crescatorii de animale oferim, pe langa gama completa de medicamente veterinare, si echipamente: adapatori, hranitori, sisteme de ventilatie, sisteme de incalzire, automatizari, pentru toate speciile de animale, inclusiv animale de experienta. Pentru unitatile de crestere intensiva oferim sisteme integrate de crestere si intretinere (echipare completa cu tehnologie a halelor de crestere). Pe langa medicamente veterinare, prin intermediul partenerilor sai Vetexpand intermediaza achiztia de animale de mare valoare genetica (vaci, juninci, purcei) din Europa.

De-a lungul timpulului VETEXPAND si-a asumat responsabilitatea de a fi “partenerul medicilor veterinari si al crescatorilor de animale”, incercand sa puna la dispozitia acestora o gama cat mai larga de medicamente veterinare, instrumente veterinare, produse parafarmaceutice si alte produse medicale sau zootehnice de care au nevoie. Acest demers a pornit de la un principiu simplu, si anume: medicii veterinari si fermierii sunt oameni ocupati, care nu au intotdeauna timp sa cutreiere centrele veterinare in cautarea de medicamente, produse sau informatii. Din aceasta necesitate s-a nascut un sistem de distributie de medicamente si produse, cu acoperire nationala, realizat prin logistica proprie, distribuitori zonali si expeditie prin curierat cu peste 1500 de parteneri din care peste 500 sunt clienti activi. De-a lungul timpului VETEXPAND a livrat din stoc sau pe comanda peste 4000 de tipuri de articole, mai ales medicamente veterinare, dar si alte produse destinate medicilor din cabinetele veterinare si crescatorilor si iubitorilor de animale, provenind de la peste 40 de companii de renume, din mai mult de 20 de tari ale lumii. Toata activitatea este gestionata la centrul logistic de la Cluj, unde societatea activeaza intr-o cladire de birouri si un spatiu de depozitare modern, special conceput pentru medicamente veterinare si pentru restul articolelor din gama noastra de produse.

Incercam sa venim in sprijinul clientilor nostri si prin aceea ca suntem intotdeauna orientati spre produse noi, spre medicamente veterinare speciale care promoveaza idei sau principii novatoare, mai economice si mai profitabile, fiind intr-o continua cautare pentru un raport pret/calitate cat mai corect si contribuind astfel la rentabilizarea afacerii partenerilor nostri.

Un alt lucru pe care ni-l propunem este acela de a cauta, de a gasi si de a prezenta medicilor veterinari si fermierilor cele mai noi idei si medicamente, intr-o forma cat mai accesibila pentru acestia, asfel incat, cu un efort minim, acestia sa aiba acces la cele mai noi si performante produse: medicamente veterinare, produse parafarmaceutice, instrumente veterinare, dispozitive medicale veterinare etc.

Pentru aceasta, atat prin forte proprii cat si ajutati de partenerii nostri carora le mutumim, am participat si prezentat oferta completa de medicamente veterinare, parafarmaceutice, instrumente, aparatura, la mai multe editii ale celor mai importante manifestari si expozitii din domeniul veterinar si agricol: Indagra, Agraria, etc.

Pe langa stocul complet de medicamente veterinare, ramanem alaturi de parteneri si prin asigurarea de service in garantie si post garantie si furnizarea de piese de schimb si consumabile pentru toate aparatele si utilajele livrate de-a lungul timpului.

VETEXPAND este o companie care si-a facut o profesiune de credinta din dorinta de a servi promt, punctual si cat mai complet atat medicii veterinari, cat si crescatorii si iubitorii de animale.